• La reducere!

Scaun auto Concord Transformer Pro Isofix 9-36 kg

1.279,00 RON
cu TVA

Scaun auto Concort Transformer Pro Isofix 9-36 kg

Recomandat pentru:
grupa 1 de varsta de la 6 luni la 4 ani (9-18 kg)
grupa 2 de la 3 ani pana la 8 ani (15-25kg) si
grupa 3 de la 6 ani la 12 ani (22-36kg)

Cantitate
Confirmare telefonica stoc

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@funbebe.ro Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@funbebe.ro

Scaun auto Concord Transformer Pro Isofix 9-36 kg

Recomandat pentru:
grupa 1 de varsta de la 6 luni la 4 ani (9-18 kg)
grupa 2 de la 3 ani pana la 8 ani (15-25kg) si
grupa 3 de la 6 ani la 12 ani (22-36kg)

Impreuna cu Cybex Pallas 2 Fix, scaunul auto pentru copii Transformer Pro de la Concord este castigatorul grupei I/II/III la Stiftung Warentest, iar la testele ADAC 2012 si OMTC a obtinut calificativul „Good”.
De asemenea, Cybex Pallas 2 Fix si Concord Transformer Pro au fost primele din categorie la Eurotest 2012. Eurotest este cel mai edificativ test efectuat asupra scaunelor auto pentru copii la nivel Eruopean.
Dintr-un total de 10 scaune testate la aceasta categorie, doar doua, Cybex Pallas 2 Fix si Concord Transformer Pro, au primit calificativul „Good” cu un total de 2,2 puncte (0,5 puncte fiind cea mai buna nota).
Scaunele auto din categoria I/II/III se ajusteaza in functie de varsta si greutatea copilului, respectiv putand fi utilizate incepand cu varsta de 9 luni si pana la 12 ani, evident perioada de utilizare fiind aproximativa, greutatea copilului fiind un factor decisiv in luarea deciziei privind perioada de utilizare: scaunele din aceasat categorie pot fi utilizate de copii cu greutatea intre 9 si 36 kg.
In cadrul testelor amintite, la categoria „Safety” (Siguranta), ADAC verifica comportamentul scaunului auto in cazul unui impact lateral, precum si pozitionarea centurii de siguranta a masinii peste scaunul auto, scaun care trebuie sa ofere siguranta sporita in toata perioada utilizarii sale, precum si confort pentru copil.
La categoria „Handling and Ergonomics” (Manevrare si ergonomie), se fac teste cu privire la cat de usor / greu se pot face greseli in momentul fixarii scaunului in masina, prinderii centurilor de siguranta, intelegerea usoara a instructiunilor prezente in manualul de utilizare, usurinta instalarii/dezinstalarii in masina.
Ca o noutate a testelor efectuate incepand cu anul 2011, s-a introdus o noua categorie in cadrul careia sunt verificate substantele nocive din cadrul materialelor textile, rezistenta acestor materiale la temperaturi ridicate, calitatea generala a materialelor si a executiei.
Mai ales in cazul scaunelor auto cu utilizare indelungata, materialele utilizate devin foarte importante, printre altele husele ar trebui sa fie usor de schimbar, dar si lavabile. Concord Transformer Pro a trecut cu brio toate aceste teste.
ADAC a facut de asemenea si o mentiune foarte utila in privinta sporirii sigurantei in timpul utilizarii scaunelor auto din aceasta grupa, si anume este posibil ca in anumite situatii, tetiera pozitionata pe bancheta masinii, sa fie eliminata sau modificata astfel incat sa nu incomodeze scaunul auto pentru copii. Acest mic detaliu poate duce la utilizarea in mod corect a scaunelor auto si implicit la sporirea sigurantei auto.
Scaunul auto Transformer Pro de la Concord este un model extrem de fiabil, iar siguranta, confortul si manevrabilitatea au fost testate si corect evaluate de catre cele mai importante organizatii independente din Germania, Elvetia si Olanda.

Descriere scaun auto Concort Transformer Pro Isofix 9-36 kg:
Scaunul auto pentru copii Concort Transformer Pro Isofix este destinat copiilor care au greutatea intre 9 kg si 36 kg. Este prevazut cu sistem ISOFIX universal.
Multumita pernei care se aseaza in fata copilului, siguranta este mult sporita fata de scaunele auto traditionale pentru aceeasi grupa care sunt prevazute cu hamuri de siguranta cu prindere in 5 puncte. Cu o miscare simpla, Concort Transformer Pro Isofix se transforma dintr-un scaun grupa pentru Grupa 1, intr-unul pentru Grupa 2/3
Datorita pernei sale de siguranta scaunul auto Concort Transformer Pro Isofix este deschizator de drumuri intrucat confera o protectie sporita copilului. In cazul unui accident, perna frontala de siguranta functioneaza asemenea unui airbag ce preia fortele din partea superioara a corpului copilului si le distribuie in mod egal pe o suprafata mai mare. Centura nu poate astfel rani copilul, iar zonele sale sensibile precum gatul si umerii sunt protejate.
Initial (pentru grupa 1) scaunul auto Concort Transformer Pro Isofix, se utilizeaza cu o perna de siguranta reglabila (de la 9 la 18 kg) ce ofera protectie optima fara sa restrictioneze copilul. Perna de siguranta se sprijina pe scaun, fiind fixata intr-un lacas special reglabil - in felul acesta nu restrictioneaza copilul si face ca scaunul sa fie foarte confortabil si placut.
Caracteristici generale scaun auto Concort Transformer Pro Isofix:
Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg
Este prevazut cu sistemul de prindere ISOFIX care impreuna cu sistemul de centuri de siguranta ale autovehicolului, maresc protectia si stabilitatea copilului Dvs.
Sistemul ISOFIX se conecteaza la sistemul masinii extrem de usor si se pliaza foarte rapid, in cazul in care scaunul auto se utilizeaza in masina fara sistem ISOFIX
Intreg scaunul este foarte usor, special pentru a fi mutat cu usurinta dintr-o masina in alta.
Baza este realizata din materiale de cea mai buna calitate pentru a proteja husa masinii

TFM0901TP